AJASSA

TEKin valtuuston vaalit lähestyvät – Lähde ehdokkaaksi

TEKin vaalit 2017. TEKin päätöksenteko perustuu jäsendemokratiaan. Jäsenten keskuudestaan valitsema valtuusto on TEKin ylin päättävä elin, johon kuuluu 70 vaaleilla valittua jäsentä ja 6 opiskelijayhteisön nimeämää äänivaltaista opiskelijaedustajaa.

Valtuutetut linjaavat, miten tekkiläisten etuja ajetaan, minkälaisia jäsenpalveluja heille tarjotaan ja miten ammattikunta vaikuttaa ympäröivään yhteiskuntaan. Valtuustotyö tarjoaa näköalapaikan työmarkkinoihin sekä laajan ammattikunnan jäsenten verkoston.

TEKin valtuustovaalien ehdokasasettelu päättyy 8.2., ja äänestämään päästään 21.3.–3.4.

Jos haluat vaikuttaa oman ammattiyhteisösi päätöksentekoon, nyt on aika aktivoitua. ×

Aku Karjalainen

Lisätietoa vaalista, mm. aikataulu, ehdokasasetteluohjeet: vaalit.tek.fi.

Nykyisen valtuuston, hallituksen ja valiokuntien kokoonpanot: www.tek.fi/fi/tek/paatoksenteko

TEK auttaa kuntavaali­kampanjaasi

Kuntavaalit. Oletko ehdolla kuntavaaleissa? Tavoitteenamme on lisätä tekniikan ammatti­kunnan vaikuttavuutta yhteiskunnassa. Siksi tarjoamme kampanja-apua kunnallisvaaleissa ehdokkaina oleville jäsenillemme.

Tarjoamme näkyvyyttä kampanjointiin julkaisemalla verkossa tiedot tekkiläisistä ehdokkaista, jotka ilmoittavat tietonsa alla mainitussa osoitteessa. Ehdokas voi myös linkittää omat kampanjasivunsa tietoihinsa TEKin sivuilla. ×

Jussi Nousiainen

Lue lisää: kuntavaalit.tek.fi

VTT100-haasteesta uutta kasvua

VTT juhlistaa Suomen merkkivuotta ratkomalla merkittäviä elinkeinoelämän ja yhteiskunnan haasteita. Tavoitteena on löytää ratkaisuja rakentamalla luovaa yhteistyötä ja uusia kumppanuuksia. VTT hakee nyt tulevaisuuteen suuntautuneita yrityksiä isännöimään innovaatiohaasteita. ×

Aku Karjalainen

Lue lisää: vtt.fi/VTT100

Teollisuuden liikevaihto kasvoi elo–lokakuussa 2016

4%

Lähde: Tilastokeskus

Nimitykset. Tekn. kand. Otto Piilonen aloitti 16.1. TEKin teekkariyhdysmiehenä Vaasassa. Piilonen opiskelee Vaasan yliopistossa 5. vuotta sähkötekniikkaa. Hän on ollut aktiivisesti mukana ainejärjestönsä Tutti ry:n hallituksessa ja tutortoiminnassa sekä toiminut TEKin kilta- yhdyshenkilönä.

Nimitykset. Tekn. kand. Anna Kuusala on palkattu TEKiin diplomityöntekijäksi ajaksi 9.1.–7.7.2017. Hänen työnsä käsittelee yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen lisääntyvän yhteistyön vaikutuksia tekniikan alan korkeakoulutukseen. Kuusala viimeistelee opintojaan TTY:ssä ja on aktiivinen koulutuspoliittinen vaikuttaja, muun muassa viime vuonna TTYY:n hallituksessa.

Jouluristikko. TEK 5/16 -lehden TEK-ristikon oikein täyttäneistä arpaonni suosi Matti Hyrkästä Lahdesta. Hän voitti TEKin lahjatavaraa. Kiitos kaikille vastauksensa lähettäneille!

Ristikon ratkaisu: lehti.tek.fi/talviristikko16

Jaa artikkeli