VAIN VERKOSSA

Teollinen muotoilu on käytettävyyttä ennen estetiikkaa

Kuva: Helena Hagberg

Kuva Helena Hagberg

Annukka Svanda opiskelee teollista muotoilua Aalto-yliopistossa. Kun hän sai kurssitehtäväkseen suunnitella Sinituotteen hyllyn uusiksi, työprosessi alkoi tutusta käyttöympäristöstä: valkoinen, yksinkertainen suomalaiskylpyhuone.

lehti.tek.fi/svanda

Työuupunut tarvitsee yhteisön tuen

Kuva: Getty Images

Kuva Getty Images

Työuupumustilanteessa työntekijällä on esilletuomisvelvoite ja esimiehellä huolestumisvelvoite. Apua on saatavilla ja sitä kannattaa hakea.

lehti.tek.fi/tyouupumus

Pelimuseossa saa pelata

Kuva: Saana Säilynoja

Kuva Saana Säilynoja

Vuosi sitten Tampereella avautuneessa Suomen pelimuseossa eivät pelit pölyty. Vierailijat saavat pelata! Museo tihkuukin pelihallien energiaa.

lehti.tek.fi/pelimuseo

lukijapalaute

”Toivon saavani lehdestä lakitietoa. Myös täydennyskoulutukseen liittyvät artikkelit kiinnostaisivat.”

Lukijapalaute TEK 5/2017

TEK-lehden 5/2017 ylivoimaisesti luetuin juttu oli Abloy-lukosta kertonut artikkeli Maailman paras lukko. Toisen sijan jakoivat Pia Kållin haastattelu Upeaa työtä -sarjassa ja Kiinassa työskentelevän Jussi Heikkolan haastattelu Maailman parantaminen tuo työtä Suzhoussa. Kolmanneksi eniten kiinnosti lakipalstan kilpailukieltosopimusta koskenut artikkeli, joka oli ykkönen myös laadullisesti. Yleisarvosanaksi numero sai 3,7 asteikolla 1–5. Lukijapalautteen perusteella lehti antaa TEKistä asiantuntevan ja luotettavan kuvan.

Lukijoiden toiveet tulevien artikkeleiden suhteen vaihtelivat puurakentamisesta finanssikuvioihin ja työssäjaksamisesta brändeihin.

Saimme lukijakyselyyn 161 vastausta. Kiitos!

Vastaa lukijakyselyyn ja voita Suunto Spartan sporttikello

Vastaa kyselyyn osoitteessa www.tek.fi/lukijapalaute. Samalla voit ehdottaa lehdessä käsiteltäviä aiheita tai vakiopalstoille haastateltavia henkilöitä. TEK-lehden tämän numeron lukijakyselyyn vastanneiden kesken arvotaan Suunto Spartan Sport HR All Black -urheilukello, arvo 389 e.

Vastausaikaa on kolme viikkoa lehden ilmestymisestä. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Edellisen arvonnan palkinto meni Espooseen.

Jaa artikkeli