AJASSA

Aika päivittää vanha matkavakuutus

Kuva: Getty Images

Vakuutusetu. Onko sinulla jäsenetuhintainen OP:n matkavakuutus, joka on otettu ennen vuotta 2015? Jos on, niin vakuutus on nyt päivitettävä.

OP Vakuutus Oy yhdenmukaistaa vakuutustuotteitaan, joten TEK ja OP ovat sopineet, että ennen 1.1.2015 ostetut TEKin tapaturma- ja matkavakuutukset päättyvät vakuutuskauden vaihtuessa aikavälillä 1.6.2018 - 1.5.2019.

Niiden tilalle OP Vakuutus tarjoaa sinulle ja perheellesi Vakuutusosakeyhtiö Eurooppalaisen matkustaja- ja matkatavaravakuutukset. TEKin kautta saat uusiin vakuutuksiin seuraavat alennukset:

× 20 prosentin pysyvä alennus Eurooppalaisen Matkustajavakuutukseen

× 5 prosentin pysyvä alennus matkatavara­vakuutukseen

Eurooppalaisen Matkustajavakuutuksen voit ostaa pysyvällä alennuksella myös puolisollesi ja samassa taloudessa asuville lapsille. Matkatavaravakuutus koko perheelle otettuna kattaa talouden kaikkien jäsenten matkatavarat.

Voit myös muokata Eurooppalaisen Matkustajavakuutuksen turvia ja voimassaoloaikaa tarpeidesi mukaan. Matkustajavakuutus on entistä kattavampi muun muassa matkan peruuntumisen osalta. Matkavakuutukset ovat voimassa jopa 100-vuotiaaksi asti.

Vakuutusmaksuja voi maksaa kertyneillä bonuksilla. Uudet matkavakuutukset kerryttävät omistaja-asiakkaalle OP-bonusta. ×

Helena Andersson

Ota yhteyttä OP:n palvelunumeroon 0303 0303* ja mainitse puhelun alussa Tekniikan Akateemisten Liitto TEKin jäsenyydestä. Vakuutusneuvoja kertoo muutoksista lisää.

* Puhelu maksaa kotimaisesta kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelinliittymästä 0,0835 e/puhelu + 0,12 e/min. OP palvelee arkisin klo 8–22, lauantaisin klo 10–16.

HUOM! Jos olet ostanut TEKin jäsenetuhintaisen matkavakuutuksen 1.1.2015 jälkeen, vakuutuksesi jatkuu ennallaan.

Oletko Arvopaperin tai Talouselämän jäsenetutilaaja?

Kuva: Getty Images

Jäsenedut. Digitaalisen Arvopaperin tai Talous­elämän jäsenetulehdeksi valinneet ovat tähän saakka päässeet lukemaan uutiset Summa-­palvelussa. Jatkossa tilaajien käytössä ovat myös lehtien uudistuneet digitaaliset palvelut. Alma Talent on lähettänyt sinulle sähkö­postitse aktivointiviestin, jolla saat aktivoitua itsellesi tunnuksen Arvopaperi.fi tai Talous­elama.fi-sivustolle.

TEK tarjoaa täysjäsenille jäsenetuna TEK-lehden ja kaksi valinnaista Alma Talentin ammattilehteä paperi- tai digiversiona. Voit valita yhdeksästä lehdestä. Uutena vaihtoehtona on nyt myös Tekniikan historia. Opiskelijajäsenenä saat TEK-lehden ja Tekniikka&Talous- sekä Talouselämä -digilehdet. ×

Aku Karjalainen

Lue lisää: www.tek.fi/jasen­etulehdet

Onnistu työhaastattelussa Haastis-sovelluksen avulla

Jäsenpalvelut. Yritykset rekrytoivat nyt isosti. Varmista, että unelmiesi työpaikan saaminen ei jää kiinni työhaastattelusta.

TEKin Haastis-sovelluksen avulla voit harjoitella kiteyttämään hyviä vastauksia oikeaa työhaastattelutilannetta varten. Videoi vastauksesi, hio ne timanttisiksi ja nappaa unelmiesi duuni!

Päivitetyssä versiossa on tarjolla linkkejä, vinkkejä ja uusia kysymyksiä myös englanniksi.

Voit ladata Haastiksen maksutta Google Playsta ja App Storesta. ×

Aku Karjalainen

Lue lisää: www.tek.fi/haastis

Löydä tekniikan alan parhaat työpaikat

Kuva Getty Images

Jäsenpalvelut. Tekniikan alan parhaat työpaikat, työnantajat ja verkostoitumismahdollisuudet löydät TEKrekry LinkedIn­-yhteisöstä. Uusia työpaikkoja ilmoitetaan päivittäin.

Kiinnostavat viime hetken kesä-, harjoittelu- ja lopputyöpaikat löydät Teekkarin työkirjan Facebook-ryhmästä. ×

Aku Karjalainen

TEKrekry: www.tek.fi/tekrekry. Teekkarin työkirjan Facebook-ryhmä: www.facebook.com/groups/teekkarintyokirja

Akava mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa

Työelämä. Kampanja kannustaa työpaikkoja palkkaamaan 14–29-vuotiaita kesätöihin ja tarjoamaan heille onnistuneen työkokemuksen. Kampanjassa on mukana jo yli 430 työnantajaa. Niistä kerätään palautetta, jonka perusteella palkitaan vastuullisimmat kesätyöpaikat. Osallistuminen on maksullista. Kampanjan järjestävät T-­Media ja Taloudellinen tiedotustoimisto TAT.

Akavan osallistuminen kampanjaan korvaa Akavan opiskelijoiden aiemmin järjestämän Suomen paras kesätyönantaja -kilpailun. ×

Katariina Rönnqvist

Lisää tietoa kampanjasta: www.kesaduuni.org

3700€

TEKin suositus vasta­valmistuneen DI:n palkaksi.

Opiskelija, tutustu TEKin harjoittelija- ja diplomityön palkkasuosituksiin vuodelle 2018:

www.tek.fi/palkka­suositukset

Jaa artikkeli