VAIN VERKOSSA

Vinssi kirkastaa käsityksen omista kyvyistä

Kuva Suvi Elo

Varsinais-Suomen alueen korkeakoulutetuille apua työnhakuun tarjoavat itse­ohjautuvat Vinssi-ryhmät. Hyvien neuvojen lisäksi ryhmässä saa tuulettaa turhautumiaan ja iloita yhdessä onnistumisista. ­

lehti.tek.fi/vinssi

Kadehtiminen jähmettää työyhteisön

Kuva Getty Images

Työpaikalla kateuden pelko on kova. Se saa jopa piilottamaan oman osaamisen. Ollaan keskivertoja, jotta kukaan ei vain kadehtisi.

lehti.tek.fi/kateustoissa

Päiväkoti kampuksella

Kuva Esa Tuominen

Tampereen teknillisen yli­opiston kampuksella kirmaa lapsia! TTY:n Konetalon tiloissa toimivassa Touhula­-ketjun päiväkodissa lapset pääsevät kosketuksiin tieteen ja tekniikan kanssa.

lehti.tek.fi/paivakotikampuksella

lukijapalaute

”Kiva, että lehdessä on myös opiskelijoita kiinnostavia juttuja.”

Lukijapalaute TEK 1/2018

TEK-lehden 1/2018 luetuin artikkeli oli TEKin palkkatutkimukseen perustunut juttu Kilpailukykysopimus hyydytti palkkakehityksen. Toiseksi luetuin oli työttömyysturvaa käsitellyt pääkirjoitus Tanskasta mallia? Kolmannen sijan jakoivat artikkelit Kostea opiskelijakulttuuri kuivuu ja Maailman suurin polttomoottori.

Laadullisesti parhaaksi jutuksi lukijat arvioivat väitöstyöhön perustuneen jutun Mänty on sairaalabakteerin kauhu. Se saikin ennätykselliset 4,7 pistettä asteikolla 1–5.

Saimme palautetta 172 lukijalta. Parhaat kiitokset kaikille vastanneille.

KORJAUS 1/2018

Maailman suurin polttomoottori -jutussa (s. 57) sanottiin, että moottorin kiertokanki painaa 300 tonnia. Kysymys on kuitenkin kampiakselin painosta. Pahoittelemme kömmähdystä, jonka moni asiantunteva lukijamme olikin jo huomannut.

Vastaa lukijakyselyyn ja voita Suunto Spartan sporttikello

Vastaa kyselyyn osoitteessa www.tek.fi/lukijapalaute. Samalla voit ehdottaa lehdessä käsiteltäviä aiheita tai vakiopalstoille haastateltavia henkilöitä. TEK-lehden tämän numeron lukija­kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan Suunto Spartan Sport HR All Black -urheilukello, arvo 389 e.

Vastausaikaa on kolme viikkoa lehden ilmesymisestä. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Edellisen arvonnan palkinto meni Kuopioon.

Jaa artikkeli