vain verkossa

Työn kuormittavuus ja kiire lisääntyneet asiantuntijoilla

Kuva Getty Images

Yli puolet ylemmistä toimihenkilöistä arvioi työmääränsä jatkuvasti tai ajoittain liian suureksi. YTN-datajulkaisun mukaan joka kymmenes kärsii työstressistä tai kokee uupumisoireita.

lehti.tek.fi/YTNdatajulkaisu

Satsaa luovuuteen, kone ei siihen pysty

Kuva Tiina Henry-Biabaud

Teknologiaevankelista James Whittaker, yksi maailman kuuluisimmista ohjelmistotestaajista, keksi itsensä uudestaan. Nyt hän kiertää maailmaa puhumassa luovuuden ja tarinan voimasta.

lehti.tek.fi/satsaaluovuuteen

Ulvilasta tuli "automaatiokaupunki"

Kuva Esa Tuominen

DI Jyrki Anttonen on paiskinut töitä Ulvilassa automaatioyhtiö Cimcorpissa jo 30 vuotta. Yritys on osa Porin seudun automaatio- ja robotiikka-alan yrityskeskittymää. – Laitepuolen päätuote on nyt portaalirobotti, teknologiajohtaja kertoo.

lehti.tek.fi/ulvila

lukijapalaute

"Nuorekas olemus. Hyvä."

Lukijapalaute TEK 2/2018

TEK-lehdessä 2/2018 luetuimmat jutut olivat Tekeekö uusi työaikalaki asiantuntijasta lainsuojattoman? ja väitöstyön esitellyt juttu Laservalo tunnistaa materiaalin. Kakkossijalle nousi artikkeli Kakkua ja kielikiemuroita Tanskassa.

Väitösjuttu arvioitiin myös lehden parhaiten kirjoitetuksi artikkeliksi. Toiseksi parhaaksi arvioitiin tanskalaista työelämää kuvaava juttu ja kolmanneksi Upeaa työtä -sarjan artikkeli Aurinkoenergian digitalisoija.

Yleisarvosanaksi lehti sai 3,8 asteikolla 1-5.

Lukijakyselyyn tuli hiukan tavanomaista vähemmän vastauksia, mielipiteensä toimitukselle kertoi 141 lukijaa. Parhaat kiitokset kaikille.

Seuraava numero ilmestyy syksyllä 28.9. Hyvää kesää!

Vastaa lukijakyselyyn ja voita SoundLink Revolve+ Bluetooth-kaiutin

Vastaa kyselyyn osoitteessa www.tek.fi/lukijapalaute. Samalla voit ehdottaa lehdessä käsiteltäviä aiheita tai vakiopalstoille haastateltavia henkilöitä. TEK-lehden tämän numeron lukijakyselyyn vastanneiden kesken arvotaan Bosen SoundLink Revolve+ Bluetooth-kaiutin.

Vastausaikaa on kolme viikkoa lehden ilmestymisestä. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Jaa artikkeli