VAIN VERKOSSA

Ei työnnetä nuoria kasvamaan

Kuva: Helena Hagberg

Kuva Helena Hagberg

Aalto-yliopiston teekkari Ilmi Salminen toimii linkkinä YK:n ja Suomen nuorten välillä. Salminen lopettaisi vaahtoamisen nuorista "tulevaisuudentekijöinä". Heistä on johtotehtäviin jo nyt.

lehti.tek.fi/ilmisalminen

Herätys verkkojen vaaroihin

Kuva: iStock

Kuva iStock

Valtionhallinnossa kyberturvallisuus on hyvällä tolalla, mutta yrityksissä herätään usein vasta kun palaa. TEKin kyberturvallisuusseminaarissa asiantuntijat kertoivat verkkorikollisuuden ajankohtaisista ilmiöistä ja megatrendeistä sekä tilanteeseen varautumisen tärkeydestä.

lehti.tek.fi/kyberturvallisuus

Yrittäjyys on kuin maraton

Kuva: Samuli Ikäheimo

Kuva Samuli Ikäheimo

Miten rakennetaan menestynyt teknologiayritys? Kuinka voit hyödyntää sosiaalista mediaa liiketoiminnassasi? Miten yliopistot voivat edistää yrittäjyyttä? Lahdessa järjestetyillä #Enterprise2017 – Teknologiayrittäjyyspäivillä verkostoiduttiin ja innostuttiin yrittäjyydestä.

lehti.tek.fi/enterprise2017

lukijapalaute

"Nyt oli lehdessä hyviä juttuja."

Lukijapalaute, TEK 3/2017

TEK-lehden 3/2017 luetuin artikkeli oli Täydellinen sekoitus itää ja länttä, joka kertoi DI Anna Himmasen työstä ja elämästä Singaporessa. Toiseksi kiinnostavimmaksi nousi teekkarikulttuuria kuvannut juttu Retuperän ABC ja kolmanneksi tuotteistamista ja ideointia käsitellyt artikkeli Tuotteistaminen on kova laji.

Parhaiten kirjoitetut artikkelit olivat kyselyyn vastanneiden mielestä Retuperän ABC, Tuotteistaminen on kova laji ja Keskustat vetävät keskiluokkaisia perheitä. Lehti sai yleisarvosanaksi 3,8 asteikolla 1–5.

Lukijakyselyyn saatiin 172 vastausta. Noin 70 prosenttia vastanneista oli työssäkäyviä, vähän yli 14 prosenttia opiskelijoita ja 8 prosenttia eläkeläisiä.

Vastaa lukijakyselyyn ja voita Bosen langattomat QuietComfort 35 -kuulokkeet.

Vastaa kyselyyn osoitteessa www.tek.fi/lukijapalaute. Samalla voit ehdottaa lehdessä käsiteltäviä aiheita tai vakiopalstoille haastateltavia henkilöitä. TEK-lehden tämän numeron lukijakyselyyn vastanneiden kesken arvotaan Bosen QuietComfort 35 -kuulokkeet. Arvo 430 euroa.

Vastausaikaa on kolme viikkoa lehden ilmestymisestä. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Edellisen arvonnan palkinto lähti Helsinkiin.

Jaa artikkeli