VAIN VERKOSSA

TEKin päätökset verkossa

Kuva Getty Images

Kuva Getty Images

TEKin hallituksen päätöksistä voi lukea koosteen TEK-verkkolehdestä kokousta seuraavana päivänä. Hallitus kokoontuu tänä vuonna vielä 13.12.

TEKin valtuusto kokoontuu 23.-24.11. Kokousuutiset luettavissa TEK-verkko- lehdestä pian kokouksen jälkeen.

lehti.tek.fi/hallitus

lehti.tek.fi/valtuustosyksy17

Suomen työmarkkinat mainettaan joustavammat

Kuva Getty Images

Kuva Getty Images

Julkisessa keskustelussa työmarkkinoiden joustamattomuus ja talouskasvun hitaus pistetään usein ammattiyhdistysliikkeen kontolle. Kansainvälinen vertailu osoitaa, että Suomen työmarkkinoiden jäykkyyksiä liioitellaan.

lehti.tek.fi/joustavatyomarkkina

Tulevaisuuden pärjääjä on robotin kaveri

Kuva Ulla Willberg

Kuva Ulla Willberg

– On päivänselvää, että myös akateeminen työ robotisoituu, tuotekehitysasiantuntija, DI Niclas Jern sanoo. Työ ei silti lopu. Jonkun pitää kehittää ja myös myydä uutta tekniikkaa.

lehti.tek.fi/robotinkaveri

lukijapalaute

”Kolme minua kiinnostavaa aihetta ovat: oman osaamisen kehittäminen, muiden tekkiläisten urat ja mihin rahani kuluvat TEKissä.”

Lukijapalaute, TEK 4/2017

TEK-lehden 4/2017 luetuin juttu oli Lakitieto-palstan koeaikaa käsittelevä artikkeli. Lukijat lämpenivät myös Dipolin historiaa ja korjausta koskeneelle jutulle, joka nousi sijalle kaksi. Kolmanneksi eniten lukijoita sai Tie tohtoriksi -sarjassa julkaistu Älyrengas aistii liukkauden ennalta -artikkeli. Kaikki kolme olivat myös laatuarvioinnin kärjessä.

Kyselyn mukaan lehti saa postitusosoitteessa mainitun tekkiläisen lisäksi muitakin lukijoita; liki joka viidennessä taloudessa lehteä selaakin kaksi henkilöä.

Saimme lukijakyselyyn tällä kertaa 180 vastausta. Kiitos kaikille!

Vastaa lukijakyselyyn ja voita Bosen langattomat QuietComfort 35 -kuulokkeet.

Vastaa kyselyyn osoitteessa www.tek.fi/lukijapalaute. Samalla voit ehdottaa lehdessä käsiteltäviä aiheita tai vakiopalstoille haastateltavia henkilöitä. TEK-lehden tämän numeron lukijakyselyyn vastanneiden kesken arvotaan Bosen QuietComfort 35 -kuulokkeet.

Vastausaikaa on kolme viikkoa lehden ilmestymisestä. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Edellisen arvonnan palkinto lähti Vantaalle.

Jaa artikkeli