VAIN VERKOSSA

Huippujuttuja legoista

Kuva Petja Partanen

Pyykkösen veljekset, Jesse 15 v. ja Tuomas 10 v. rakentavat kaikilla herkuilla varustettuja Lego-autoja.

lehti.tek.fi/lego-autoja

Kännykkäkamerat taas fokuksessa Tampereella

Kuva Esa Tuominen

Nokia tuli ja meni, mutta kamerateknologian osaajat jäivät Tampereelle. Kiinalaisen jättiyrityksen tamperelainen kameratiimi on kovatasoinen joukkue.

lehti.tek.fi/kannykkakamerat

Tekin valtuusto koolla

Kuva Helena Hagberg

TEKin syysvaltuuston kokous pidetään 22.–23. marraskuuta Vantaalla. Raportti kokouksesta on luettavissa verkosta viikolla 48.

Kuva valtuuston kevätkokouksesta Turusta.

lehti.tek.fi/syysvaltuusto-18

lukijapalaute

"Tehkää juttuja myös maakuntien huippu-
insinööreistä."

Lukijapalaute, TEK 4/2018

TEK-lehden 4/2018 luetuimmat jutut olivat järjestyksessä: Työmarkkinamyyttejä murtamassa, Teekkarilla on sydän paikallaan ja Kaupungin nopein potkulauta.

Laatupisteissä ykkössijan jakoivat Työmarkkinamyyttejä murtamassa ja Hyvästit kuplamuoville. Toiselle sijalle pääsi Keski-ikäisenä toiveammattiin Münchenissä ja kolmanneksi Työstä tunteita.

Lehden ulkoasua pitää erinomaisena reilu 16 prosenttia lukijoista ja liki 59 pitää sitä vähintäänkin hyvänä (arvosana 4 asteikolla 1–5). Kiitos kaikille vastanneille!

OIKAISU: TEK 4 -numerossa Matti Vähä-Heikkilän nimitysuutisessa oli virhe. Vähä-Heikkilä on opiskellut ja työskennellyt Turun yliopistossa, ei Aalto-yliopistossa.

Vastaa lukijakyselyyn ja voita pelikonsoli

Vastaa kyselyyn osoitteessa www.tek.fi/lukijapalaute. Samalla voit ehdottaa lehdessä käsiteltäviä aiheita tai vakiopalstoille haastateltavia henkilöitä. TEK-lehden tämän numeron lukijakyselyyn vastanneiden kesken arvotaan Sony PlayStation 4 Pro, arvo 420 euroa.

Vastausaikaa on kolme viikkoa lehden ilmestymisestä. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Jaa artikkeli