AJASSA

Valmiina kesätöihin?

Kuva Getty Images

Kuva Getty Images

Opiskelijat. Uudet Työkirjat ovat saapuneet kampuksille. Nouda oma painettu kirjasi kampuksesi ura- ja työelämäpalveluista. Tutustu myös uudistuneisiin Työkirjan verkkosivuihin, josta löydät parhaat vinkit työnhakuun sekä esimerkkejä hyvän CV:n, hakemuksen ja portfolion tekemiseen.

Tekniikan alan houkuttelevimmat kesä-, harjoittelu-, trainee- ja lopputyöpaikat löydät Työkirjan Facebook-ryhmästä. Onnea hakuun! ×

Vinkkejä työnhakuun: tektyokirja.fi

Työpaikkailmoituksia: www.facebook.com/groups/tektyokirja

TEKin jäsenmaksu on nyt vastavalmistuneille edullisempi

Kuva Getty Images

Kuva Getty Images

Järjestö. Vuonna 2019 valmistuneet saavat valmistumisensa kunniaksi TEKin täysjäsenyyden edullisempaan hintaan 12 kuukauden ajan.

TEKin jäsenmaksu vuonna 2019 on vastavalmistuneelle 17,75 €/kk (normaali hinta 29,25 €/kk). Maksu sisältää työttömyyskassan jäsenyyden. Ilman työttömyyskassaa hinta on 11,50 €/kk (normaali hinta 23,00 €/kk).

Muistathan, että jäsenmaksu on kokonaisuudessaan verovähennyskelpoinen. Tämä tarkoittaa, että maksat lopulta vain noin puolet summasta.

Katso, mitä kaikkia etuja ja palveluita sinulle on tarjolla valmistumisesi jälkeen! ×

Tiina Henry-Biabaud

Tutustu etuihin: www.tek.fi/valmistuminen

TEKistä ensimmäinen hiilineutraali ammattijärjestö

Järjestö. Otamme TEKissä ilmastonmuutoksen vakavasti. Kartoitimme hiilijalanjälkemme Helsingin yliopiston Hiilifiksu järjestö -laskurilla (ks. sivu 44) ja lähdimme mukaan Ilmastoveivi2019-kampanjaan. Aiomme tehdä TEKistä ensimmäisen hiilineutraalin ammattijärjestön.

Pohditko, mitä voisit tehdä oman hiilijalanjälkesi pienentämiseksi? TEKin verkkosivuille on koottu vinkkejä sekä yksilöille että organisaatioille. ×

Jussi-Pekka Teini

Tutustu: www.tek.fi/fi/tekniikka-tulevaisuus/kestava-yhteiskunta/tek-vs-ilmastonmuutos

Oletko ehdolla eduskuntavaaleissa?

Vaalit. Tarjoamme eduskuntavaaleissa ehdolla oleville jäsenillemme ilmaista näkyvyyttä TEKin viestintäkanavissa. Ilmoita ehdokkuudestasi meille ja tutustu samalla TEKin hallitusohjelmatavoitteisiin.

Uudet kansanedustajat valitaan 14. huhtikuuta. ×

Ilmoita ehdokkuudestasi: www.tek.fi/eduskuntavaalit

Kuva Jussi Nousiainen

Jos haluat oppia kirjoittamaan hyvin, lue mahdollisimman paljon: lehtiä, asiatekstiä, kauno- kirjallisuutta. Kaikilla kielillä, joita ymmärrät. sitten kirjoita, mitä tahansa.

DI Mikko Torikka

Tekniikka&Talouden päätoimittaja TEKin teekkariseminaarissa 28.1.2019.

Jaa artikkeli