Lukijapalaute

Kiinnos­tavimmat artikkelit

49%

Miehet ja naiset suosivat miestä

Naisista 73 prosenttia ja miehistä 43 prosenttia valitsi artikkelin yhdeksi lehden kiinnostavimmista.

31%

Jäynäkisoissa irvailtiin kännykkäaddiktiolle

28%

Uusi työaikalaki – työaikapankki kaikille työpaikoille

Tamperelaiset Tekijä_arkkarit, oululainen Hah, jäyyyynä ja Aalto-yliopiston Brunssineuvosto kisasivat jäynä­mestaruudesta viime syksynä.

Löysin lehdestä ainakin kolme kirjoitusvirhettä, mutta se ei sinänsä haittaa luku­kokemusta. Lehden jutut olivat todella mielen­kiintoisia!

Lukijapalaute TEK 5 -lehdestä

Postin lakko viivästytti TEK 5/19 -lehden ja sen mukana lähetetyn kalenterin jakelua. Osa lukijoista sai lehden vasta tammikuussa. Kiitos kärsiväl­lisyydestänne!

Lukijakyselyyn saimme ennätysmäärän vastauksia, noin 500! Kiitos kaikille! Vastaajien kesken arvottiin Play­Station-pelikonsoli. Onnekas voittaja löytyi Turusta.

Kannen otsikointi herätti keskustelua. Osa lukijoista piti raflaavasta otsikosta, toisista se oli vähintäänkin mauton. Eräs lukija ehdotti, että paremmin olisi toiminut otsikko: "Palkkaatko miehen vai pätevän?"

Tasa-arvoisesta työelämästä toivottiin juttuja myös jatkossa. Monet toivoivat juttuja ja tilastoja opiskelusta, työnhausta, ulkomailla työskentelystä ja sijoittamisesta. Toiveissa oli myös juttuja "ihan tavallisista" tekniikan osaajista supermenestyjien sijaan sekä niistä, jotka ovat päätyneet muihin kun tekniikan alan töihin.

Articles in english? Avoimessa palautteessa toivottiin juttuja myös englanniksi. Vaikka printtilehdessä jutut ovat suomeksi, löytyy englanninkielisiä uutisia verkkolehdestä: lehti.tek.fi/english

Lehti sai kiitosta monipuolisista aiheistaan ja erityisesti lakijutuista. Painetulle lehdelle löytyi sekä kannatusta että kritiikkiä.

Verkossa viime lehden artikkeleista luettiin eniten kansijuttua "Miehet ja naiset suosivat miestä", lakitietoa ja artikkelia opinnäytetyöpalkituista.

Vastaa lukijakyselyyn ja voita kivun­­­lievittäjä! Palkintoja arvotaan 3 kpl.

Vastaa kyselyyn osoitteessa: www.tek.fi/lukijapalaute. Samalla voit ehdottaa lehdessä käsiteltäviä aiheita tai vakiopalstoille haastateltavia henkilöitä. Lukijakyselyyn vastanneiden kesken arvotaan Omronin TENS E3 Intense -laite, joka helpottaa lihas- ja nivelkipuja (á 99€).

Vastausaikaa on kolme viikkoa lehden ilmestymisestä. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Verkosta löydät TEK-lehdet vuodesta 2013 sekä ajan­kohtaisia uutisia.

lehti.tek.fi

Jaa artikkeli