Viime vuonna urapalveluiden verkkovalmennuksia käytti yhteensä 1 010 osallistujaa.

Urapalvelut valmentaa verkossa

Verkkovalmennuksiin voit osallistua silloin kun haluat. Valmennukset tapahtuvat verkkoalustalla ja sisältävät itsenäistä opiskelua ja monipuolisia harjoituksia.

Voit tehdä ne itsenäisesti oman aikataulun mukaan. Valmennukseen osallistumiseen tarvitset vain päätelaitteen ja verkkoyhteyden. Valmennus toimii myös mobiilisti.

Tarjolla on sekä itsenäisiä että ohjattuja verkkovalmennuksia. Ero on siinä, että ohjatuissa valmennuksissa voit pyytää kommentteja, sparrausapua tai palautetta uravalmentajalta johonkin tiettyyn harjoitukseen liittyen.

Itsenäisissä valmennuksissa materiaali on kokonaisuudessaan käytössä heti. Ohjatuissa valmennuksissa sisältö aukeaa yksi osio viikossa.

Verkkovalmennusten tarkoitus on tukea jäsenten työnhakua, osaamisen tunnistamista ja auttaa oivaltamaan.

Jotakin uutta ja paljon vanhaa

Viime syksynä pilotoitu Onnistuneen työhaastattelun ainekset tulee alkuvuodesta jäsenille käyttöön itsenäiseksi valmennukseksi, koska jäsenet ovat toivoneet verkkovalmennusta työhaastattelussa menestymisen tueksi.

Tarjolla on myös englanninkielinen valmennus Name It and Say It – Identify and Verbalise Your Competencies and Skills.

Keväällä 2021 uutena on tulossa Tunne itsesi -verkkovalmennus. Se on uravalmennuksellinen tehtäväkokonaisuus, jonka avulla voit pysähtyä miettimään itseäsi omalla työuralla ja pohtia, onko tarvetta johonkin muutokseen.

Valmennukset ovat saaneet kiitosta konkreettisesta sisällöstä, toimivasta oppimisalustasta ja mahdollisuudesta suorittaa verkkovalmennuksia paikasta ja ajasta riippumatta.

Osallistujat ovat antaneet myös hyviä kehitysehdotuksia ja näitä on jo viety ja viedään käytäntöön. Lisäksi olemme saaneet osallistujilta toiveita tulevien verkkovalmennusten aiheiksi. ×

Viime vuonna urapalveluiden verkkovalmennuksia käytti yhteensä 1 010 osallistujaa.

Minna Järvi

uravalmentaja, TEK

Eva Lindström

uravalmentaja, TEK

Jaa artikkeli