VAIN VERKOSSA

Laatikon ulkopuolelta ongelman ytimeen

Kuva Tuula Pihlajamaa

TuKoKe-kilpailussa menestyneet nuoret edustivat Suomea tiede- ja teknologiakilpailussa Intel ISEFissä Yhdysvalloissa.

lehti.tek.fi/intelisef2019

Valtuusto pohti, mitä TEK on jäsenilleen

Kuva Jussi Nousiainen

TEKin valtuusto oli koolla Vaasassa 4.–5.4. Sääntömääräisten asioiden lisäksi pohdittiin arvoja ja tekkiläisyyden merkitystä. lehti.tek.fi/kevatvaltuusto2019

3 keinoa hyödyntää linkediniä

Kuva Getty Images

LinkedIn on paljon enemmän kuin sähköinen CV-pankki. TEKin uravalmentaja kertoo, miten saat LinkedInistä kaiken irti.

lehti.tek.fi/3xlinkedin

lukijapalaute

"Lakitieto-artikkelit ovat hyviä. Kiitos niistä."

Lukijapalaute, TEK 2/2019

TEK-lehden 2/2019 luetuin artikkeli oli Tunnista osaamisesi ja kerro siitä. Toiseksi luetuin oli DI sopii tekniikkalehtiin ja kolmas Terveydeksi palstan Stressi pois tärisemällä. Parhaiten kirjoitetuksi jutuksi arvioitiin väitöstyöstä kertonut artikkeli Laseretäisyysmittari pilkkoo sekunnin biljoonasosiin, toiseksi tuli luetuimmaksi noussut osaamisen tunnistamisesta kertonut juttu ja kolmanneksi Yli-insinööri palasi Edingburghiin.

Lukijapalauteen perusteella itsensä kehittämiseen sekä hyvinvointiin liittyvät artikkelit kiinnostavat lukijoita perinteisten työmarkkinajuttujen ja tekniikka-aiheiden lisäksi: "Teknisesti suuntautuneelle on teknistä tietoa tarjolla, mutta ns. pehmeämpien taitojen kehittämisestä ei tule varta vasten muualta luettua", eräs lukijamme toteaa.

Vastaa lukijakyselyyn ja voita Nintendo Switch -pelikonsoli.

Vastaa kyselyyn osoitteessa www.tek.fi/lukijapalaute. Samalla voit ehdottaa lehdessä käsiteltäviä aiheita tai vakiopalstoille haastateltavia henkilöitä. TEK-lehden tämän numeron lukijakyselyyn vastanneiden kesken arvotaan 330 euron arvoinen Nintendo Switch -pelikonsoli.

Vastausaikaa on kolme viikkoa lehden ilmesymisestä. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Jaa artikkeli