JÄSENPALVELUT

Voit osallistua
TEKin verkko­valmennuksiin

ajasta ja paikasta riippumatta

Tekkiläisenä sinulle on tarjolla useita verkkovalmennuksia, joista osa on ohjattuja ja osa itsenäisesti tehtäviä. Lisäksi voit katsoa myös joitakin urailtoja suorana striimin kautta tai jälkikäteen tallenteelta.

Osa TEKin verkkovalmennuksista on aktiivimallikelpoisia. Jo yli sata TEKin jäsentä onkin kerryttänyt vaadittua aktiivisuutta näissä valmennuksissa. Vaikka aktiivimalliin liittyvä leikkuri poistuukin, on valmennuksia tarkoitus jatkaa.

– Olemme saaneet tosi hyvää palautetta aktiivimallikelpoisista valmennuksista. Jäsenet ovat kommentoineet, että ne ovat olleet hyödyllisiä ja antaneet uutta näkökulmaa, sanoo TEKin uravalmentaja Maisa Holm.

Aktiivimallikelpoisten valmennusten aiheina ovat tänä syksynä Tunnista ja sanoita osaamisesi sekä Viisi näkökulmaa piilotyönhakuun. Kyseiset valmennukset ovat ohjattuja ja niillä on tietty alkamis- ja päättymisaika.

TEK tarjoaa myös itsenäisesti tehtäviä verkkovalmennuksia. Tänä syksynä voit suorittaa esimerkiksi Työnantajabyrokratiaa- tai Esiintymisvalmennus-verkkokurssin. ×

Lisätietoa TEKin verkkovalmennuksista: www.tek.fi/verkkovalmennukset

Jaa artikkeli