JÄSENPALVELUT

TEK aloittaa mentorointiohjelman

TEKin oma mentorointiohjelman pilotti käynnistyy tänä syksynä ja täyttää monen toiveen.

– Olen tosi iloinen, että olemme päässeet käynnistämään omaa mentorointitoimintaa myös TEKissä. Pilotti on herättänyt laajaa kiinnostusta ja mukaan on saatu runsaasti erittäin laadukkaita mentoreja ja ihania aktoreita, TEKin uravalmentaja Satu Myller sanoo.

Ensimmäinen mentorointiohjelma pyörii pääkaupunkiseudulla. Tämän syksyn osalta haku mentoriksi ja aktoriksi on päättynyt. Kuusi kuukautta kestävä ohjelma alkaa marraskuussa.

– Mentorointi on vanha, mutta erittäin toimiva ja suosittu tapa ammatillisen identiteetin vahvistamiseen ja omien vahvuuksien tunnistamiseen. Ohjelma antaa paljon niin aktorille kuin mentorillekin. Pari tapaa yleensä noin kerran kuussa, TEKin uravalmentaja Katja Sulenko kertoo.

Ohjelmaan osallistuvilla on käytössään myös verkkoalusta yhteiseen ideointiin ja tuen saamiseen. Verkkoalusta helpottaa yhteydenpitoa erityisesti nyt korona-aikana. ×

Lisätietoa: www.tek.fi/mentorointi

Tästä on kyse:

Mentorointi on luottamuksellinen keskustelusuhde, jossa jo pidempään työelämässä ollut mentoriroolissa toimiva henkilö antaa toiselle eli aktorille ammatillista tukea ja vinkkejä.

Mentoroinnin kautta voi esimerkiksi hankkia oman alan verkostoja, suunnitella sekä kehittää omaa uraa ja osaamista.

Jaa artikkeli