LUKIJAPALAUTE

Kiinnos­tavimmat artikkelit

48% 
Aivot kuntoon!

30%
Lakitieto: Joustotyöaika

28%
Teekkarisiskot tähtäävät huipulle & Töissä ulko­mailla: Petri Nohynek

Artikkelit teekkarisiskoista Katja ja Tuuli Metsäkoivu sekä DI Petri Nohynekistä, jonka työ vaatii jatkuvaa matkustamista, kiinnostivat yhtä paljon.

Aivot kuntoon -artikkelissa annettiin konkreettisia vinkkejä, miten aivojaan voi huoltaa liikunnan, unen ja ravinnon keinoin.

Jutuissa on kivaa vaihtelua ja ammattiliitoksi tosi moderni ote.

Lukijapalaute TEK 4 -lehdestä

Oikaisu: Toisin kuin TEK-lehdessä 4/19 väitettiin, Uudenkaupungin autotehtaalla ei ole enemmän työntekijöitä kuin Nokialla huippuaikoinaan Suomessa. Kiitos lukijalle virheen bongaamisesta!

Uudistimme TEK- lehden lukijakyselyä viime numerosta alkaen. Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille! Vastaajien kesken arvoimme Hövding-­pyöräilykypärän. Voitto osui Hämeen­linnaan.

reilu kolmannes lukijoista viettää TEK-lehden ääressä vartin. Kuusi prosenttia selaa lehden alle viidessä minuutissa, mutta kymmenen prosenttia viihtyy sen parissa vähintään tunnin.

Eniten kiinnostivat työhyvinvointia ja työaikalain muutoksia käsitelleet artikkelit. DI Mintsun kolumni pomottamisesta ei tällä kertaa ollut lehden kuuminta sisältöä, mutta TEKin blogissa (www.tek.fi/blogi) sitä luettiin blogiteksteistä eniten. Verkkolehden puolella (lehti.tek.fi) TEK-lehden jutuista luettiin eniten Tie tohtoriksi -sarjan artikkelia Matti Pärssisestä ja ICT-ilmastotalkoista.

Pulmia ja sudokua ratkottiin ahkerasti ja saimme toimitukseen lukijalta jopa vaihtoehtoisen tavan ratkaista pulma numero 1. Voit tutustua Tuomo Lahdenperän mainioon ratkaisuun: lehti.tek.fi/sudoku-ja-pulmat

Yleisarvosanaksi asteikolla 0–5 TEK 4 -lehti sai ulkoasustaan 4,1 ja kirjoituksistaan 4. Hyödyllisyys jäi arvosanaan 3,6.

Tuleviin lehtiin toivottiin juttuja muun muassa uusista innovaatioista, erilaisista urapoluista, ilmastonmuutoksen torjumisesta ja eläkeläisten edunvalvonnasta. Teekkariaiheita toivottiin lisää, mutta toisaalta myös näkökulmia teekkarikuplan ulkopuolelta.

Vastaa lukijakyselyyn ja voita musta PlayStation 4 Pro -pelikonsoli!

Vastaa kyselyyn osoitteessa: www.tek.fi/lukijapalaute Samalla voit ehdottaa lehdessä käsiteltäviä aiheita tai vakiopalstoille haastateltavia henkilöitä. TEK-lehden tämän numeron lukijakyselyyn vastanneiden kesken arvotaan PlayStation 4 Pro, arvo noin 390 €.

Vastausaikaa on kolme viikkoa lehden ilmestymisestä. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Verkosta löydät TEK-lehdet vuodesta 2013 sekä ajan­kohtaisia uutisia.

lehti.tek.fi

Jaa artikkeli